Geen producten (0)

Een 2e Hands Scootmobiel Kopen ?

Een 2e Hands Scootmobiel Kopen ?

 

Het kopen van een 2e Hands scootmobiel heeft het grote voordeel dat deze voordeliger in aanschaf zijn. Het nadeel is dat u niet goed weet wat er mee gebeurt is . Daarom kijken wij onze 2e hands scootmobielen ook altijd helemaal na en leveren de altijd af met nieuwe accu's. Zo weet u zeker dat u een 2e hands scootmobiel koopt die volledig te vertrouwen is en waar u van op aan kunt. Wij geven op een 2e hands scootmobiel vaak 3 of 6 maanden garantie.

Assortiment 2e hands scootmobielen

 

Wij hebben altijd verschillende soorten 2e hands scootmobielen in onze showroom staan . Hier kunt u uitgebreid op proef rijden in een rustige omgeving . Wij zullen u uitleg geven over de verschillen per scootmobiel en de werking. Ook met het proef rijden zullen wij u begleiden en instuctie's en advies geven. 

Het aanbod 2e hands scootmobielen kan snel wisselen, ziet u dan ook iets wat u graag zou willen proberen ? Laat het ons dan weten op 0545-296368 dat u komt voor een proefrit zodat u niet voor niks komt en de betreffende scootmobiel net voor u neus verkocht is. 

Ons aanbod in de showroom is altijd ruim met nieuwe en gebruikte scootmobielen.

 

Ons actuele aanbod 2e hands scootmobielen vind u hier --->>> 2e hands scootmobiel

 

Eigen werkplaats voor onderhoud en reparatie aan scootmobielen

 

Wij hebben een eigen werkplaats waar wij het onderhoud en eventuele reparatie van scootmobielen doen. Woont u verder weg ? Dat is ook geen probleem, wij kunnen bij u aan huis komen en halen de scootmboiel daar op . Des gewenst kunt u een leen scootmobiel krijgen als de scootmobiel enkele dagen met ons mee moet.

 

Wilt u graag pechhulp bij uw 2e hands scootmobiel ?

 

Pechhulp kunnen wij aanbieden door heel Nederland. Op het moment dat u pech heeft onder weg belt u het hulpnummer . U wordt binnen 40 minuten naar melding met scootmobiel en al thuis gebracht. 

 

Showroom met scootmobielen

 

U kunt onze showroom vinden aan :

Scootmobiel Achterhoek

Bedrijvenweg 6A

7161 AJ Neede

0545-296368

info@totalezorgwinkel.nl

 

Openingstijden :

 

Maandag : Gesloten

Dinsdag : 09.30 t/m 18.00

Woensdag : 09.30 t/m 18.00

Donderdag : 09.30 t/m 18.00

Vrijdag : 09.30 t/m 18.00

Zaterdag : 09.30 t/m 16.00

Zondag : Gesloten

 

 

 

 

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren