Geen producten (0)
Geen producten (0)
Sorteer op:  

Zinger Rolstoel - Opvouwbare Elektrische Rolstoel Zinger Rolstoel - Elektrische Opvouwbare Rolstoel Wij komend…
€ 2.275,00
Opvouwbare Scootmobiel Zoom 4 Exelcare Opvouwbare Scootmobiel Zoom 4 De Exelcare…
€ 1.495,00
Opvouwbare Scootmobiel Zoom Mini Exelcare Opvouwbare Scootmobiel Zoom Mini De opvouwbare…
€ 895,00
Opvouwbare Scootmobiel SupaScoota Met Grote Luchtbanden En Vering De Unieke SupaScoota - Geveerde Opvouwbare Scootmobiel Met…
€ 2.395,00

Opvouwbare Scootmobiel

Bent u op zoek naar een opvouwbare scootmobiel en ziet u door de bomen het bos niet meer ? Daarom hebben wij een kleine selectie van de opvouwbare scootmobiel gemaakt van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Onze opvouwbare scootmobielen zijn eenvoudig uit elkaar te halen en te vervoeren. Ook zijn deze scootmobielen zeer stevig en stabiel. De opvouwbare scootmobielen van ons bestaan uit een frame dat uit 1 stuk vervaardigd en zijn altijd 4 wiel opvouwbare scootmobielen. Dit om de veiligheid en het comfort te waarborgen.

Bij onze selectie opvouwbare scootmobielen hebben wij ook goed gekeken welk merk deze produceert, hoe hun service en garantie is en hun expertise / ervaring op scootmobiel is. Onze opvouwbare scootmobielen zijn zo min mogelijk met kunstof bekleed zodat er ook zo weinig mogelijk aan schade kan onstaan en alles zo hard en licht mogelijk is. Zorg in iig dat de kappen op meerdere punten zijn beschermt door aluminium stootbumpers.

Kortom koop niet zomaar een opvouwbare scootmobiel en verdiep u eerst goed in wat de opvouwbare scootmobiel moet kunnen , hoe zwaar deze mag zijn, hoe stabiel deze is en waar deze geproduceerd word. Probeer altijd een opvouwbare scootmobiel met zo weinig mogelijk kunstof kappen ect te kopen.

 

Kijkt u ook eens naar de Zinger Elektrische Rolstoel. Deze heeft meer mogelijkheden en snelheid dan een opvouwbare scootmobiel en is de lichtste opvouwbare elektrische rolstoel die er is . Ook veel lichter dan een opvouwbare scootmobiel. De Zinger is geschikt voor binnen en buiten. Meer informatie over deze elektrische opvouwbare rolstoel vind u hier : Zinger Rolstoel