Geen producten (0)
Geen producten (0)

Trophy 6 De Luxe Scootmobiel - 4 Wiel

€ 5.295,00 € 4.500,75 (inclusief btw 6%)
Levertijd 1 tot 5 werkdagen
Omschrijving

Trophy 6 De Luxe Scootmobiel - 4 Wiel

 

Let Op: Dit betreft een luxe uitvoering van de Trophy 6 scootmobiel, bij ons hoeft u dus niet veel extra te getalen voor allemaal dure optie's. Deze zitten al standaard bij de scootmobiel inbegrepen zoals o.a cruise control, links en rechts gasbediening, zwart banden, km teller, spiegel, verstelbare lendesteun in de stoel, noodstop systeem, mand beveiligd tegen diefstal ect. 

 

Over de Trophy 6 Scootmobiel

 

De Trophy 6 scootmobiel is 1 van de meest verkochte scootmobielen van Nederland en waarschijnlijk ook 1 van de meest geliefde. Wanneer mensen denken aan een hoog comfort, veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid dan komen ze altijd uit de Trophy 6 scootmobiel.

Hier is een duidelijke reden voor, 1 van de opvallende eigenschappen van deze scootmobiel is zijn vering. Geen enkele andere scootmobiel kan hier bijna aan tippen. Dit gecombineerd met zijn makkelijke bediening en grote actieradius maakt dit een zeer geliefde scootmobiel.

Rijcomfort van de Trophy 6 Scootmobiel

 

Buiten de ultime vering van de Trophy 6 scootmobiel heeft deze een zeer comfortabele stoel. Deze is gemaakt van een waterafstotende stof en geheel verstelbaar en 360 graden draaibaar. U kunt dus in alle hoeken afstappen wat makkelijk is in kleine ruimtes. De stoel in deze luxe uitvoering is ook voorzien van een verstelbare lendesteun wat mensen met zware rugklachten nog extra ondersteuning geeft. 

De gasbediening zit in het "auto"stuur verwerkt en kan eenvoudig bediend worden met de handen volledig aan het stuur. In deze luxe versie kunt u wisselen van de bediening links en rechts wanneer u maar wilt en kunt u zelfs de cruis control inschakelen als u last heeft om een lange tijd het gas in te houden. De knipperlichten zitten net als bij een auto achter het stuur en u kunt ten aller tijden de handen aan het stuur houden. Het stuur is in hoogte verstelbaar zodat u zelf de geschikte hoogte kunt instellen. Door de verstelbare stoel en het stuur is de scootmobiel te gebruiken voor zowel grote als kleine mensen. Ook bij grote personen bied de Trophy 6 4 wiel veel beenruimte.

De snelheid van deze scootmobiel is maximaal 15 km/u en geheel instelbaar via de grote draaiknop op het display. Ook op maximle snelheid is uw veilligheid gewaarborgt en blijt de scootmobiel zeer stabiel en wendbaar. 

De grote luchtbanden maken het comfort helemaal af en zorgen ervoor dat u gemakkelijk over obstakels zoals bijvoorbeel stoepranden heen rijd. 

Kenmerken van de Trophy 6 Scootmobiel

 

 • De scootmobiel met het hoogste rijcomfort, ook zeer geschikt voor mensen met rugklachten, reuma of beperkte handfunctie.
 • Voor en achtervering (instelbaar)
 • Eenvoudig in gebruik
 • Overzichtelijk bedieningspaneel
 • Tijdens het rijden altijd de handen aan het stuur
 • Ergonomisch ontworpen (auto) stuur met geintregeerde gasbediening links en rechts
 • Cruise control
 • Noodstop
 • Luxe zwarte all weather banden
 • Zeer wendbaar en stabiel
 • Geheel verstelbare en draaibare stoel met lendesteun
 • Afneembare boodschappenmand met cijferslot beveiliging
 • Volledige LED verlichting
 • Automatische remverlichting bij gas los
 • Grote luchtbanden

 

Specificatie's van de Trophy 6 Scootmobiel

 

Snelheid : 15 km/u

Actieradius : circa 50 km ( optioneel 60 of 70 km )

Maximale belasting : 160 kg

Vering : Geheel rondom - Uniek veersysteem

Lengte : 140 cm

Breedte : 66 cm

Totale hoogte : 135 cm

Bodemvrijheid : 12 cm

Draaicirkel : 148 cm

Klimvermogen : 12 graden

Kleur op voorraad : Champagne

Cruise control : Ja

Gas bediening : Links en rechts

Spatbord bescherming voor : Ja voor de voeten

Mandje : Ja afneembaar met cijfercode

Spiegel : Ja links

Noodstop : Ja grote knop op het display