Geen producten (0)
Geen producten (0)

Afikim Breeze C4 Scootmobiel

€ 2.995,00 (inclusief btw 6%)
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Specificaties
EAN code 0644221038772
Omschrijving

Scootmobiel Afikim Breeze C4

Lukt het niet om bij ons in de showroom te komen? Dan is het ook mogelijk dat wij met deze scootmobiel bij u thuis komen  waar u deze geheel vrijblijvend kunt uitproberen. Informeer naar de mogelijkheden op 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl

Wij kunnen bij u aan huis komen in geheel Nederland met uitzondering van de eilanden.

 

 

De scootmobiel Breeze C4 is een ware topper in zijn prijsklasse en geschikt voor midden lange afstanden. Door zijn compacte formaat is de Breeze C4 ook zeer geschikt om bijvoorbeeld bij een supermarkt naar binnen te rijden. De Breeze C4 wordt standaard geleverd met 50Ah AMG accu's hiermee heeft u een actieradius van circa 30 - 35 km . Optioneel kunt u kiezen voor 85 Ah AMG acu's hiermee krijgt u een bereik van circa 45 - 50 km.

 

Snelheid van de scootmobiel Breeze C4

De Scootmobiel Breeze C4 heeft een maximale snelheid van 15 km/u . Deze is geheel traploos instelbaar. Door een draaiknop op het dashboard kunt u de snelheid begrenzen. Zet u deze bijvoorbeeld op de helft dan kan de scootmobiel niet harder meer dan 7,5 km/u . Deze functie kunt u onder het rijden aanpassen.

 

Design van de scootmobiel Breeze C4

De Afikim Breeze C4 heeft een moderne uitstraling en is in de kleuren zilver en blauw verkrijgbaar. De scootmobiel is voorzien van knipperlichten, voor en achterverlichting, remlichten, gevaarlichten, accumeter en een claxon. De Breeze C4 is uitgevoerd met eenautomatische rem, zodra u het gas los laat zal de breeze in een korte maar vloeinende beweging tot stil stand komen. Hierbij gaan automatisch achter de remlichten branden zodat de mede weggebruiker u ook ziet afremmen.  De stevige stoel is in diepte verstelbaar net zoals het stuur van de scootmobiel . De rugleuning is verstelbaar en de stoel kan 360 graden draaien voor het makkelijk in en uit stappen.

Uitvoering en Leasen

De scootmobiel Breeze is ook in een drie wiel verkrijgbaar, wij hebben standaard de 4 wiel uitvoering op voorraad, mocht u toch graag de 3 wiel uitvoering willen dan kunt u contact met ons opnemen op 0544-487710 .

U kunt deze scootmobiel al leasen vanaf 100,- per maand op basis van een 5 jarig leasecontract. Wilt u graag de scootmobiel leasen voor 2 ,3 of 4 jaar dan is dit ook mogelijk. Voor alle informatie over het leasen verwijs ik u naar de website van de Totale Zorgwinkel of kunt u contact met ons opnemen.

Eigenschappen van de scootmobiel Afikim Breeze C4

 

  • Overzichtelijke en eenvoudige bediening
  • Ruime boodschappenmand aan de voorkant
  • Stuurkolom en stoel eenvoudig te verstellen
  • Voorzien van spiegels
  • Stabiel en compact model
  • Zitting volledig 360 graden draaibaar voor in en uit stappen
  • Op alle wielen geveerd
  • verstelbare armleuningen

Er zijn verschillende opties bij de Breeze C4 mogelijk zoals o.a voetgas, een rugleuningtas, stokhouder, rollatorhouder ect.

Specificaties van de scootmobiel Afikim Breeze C4

Kleur : Metalic blauw of zilver

Gewicht : 122 kg incl accu's

Maximum snelheid : 15 km/u traploos instelbaar

Lengte : 132 cm

Breedte : 67 cm

Hoogte : 126 cm incl stoel

Maximale belasting : 130 kg

Zitbreedte : 43 cm

Accu : standaard 50 AH optioneel 85 AH

Draaicirkel : 170 cm

Aantal wielen : 4

Bodem vrijheid : 10 cm

 

 

 Scootmobiel Afikim Breeze C4