Geen producten (0)
Geen producten (0)

Scootmobiel Leasen - Drive ST6D

€ 155,00 (inclusief btw 6%)
Levertijd 1 tot 5 werkdagen
Omschrijving

Scootmobiel Leasen - Drive ST6D

 

Het leasen van de scootmobiel Drive St6D kan voor een periode van 2, 3 of 4 jaar. Het leasen van deze scootmobiel is incl Reparatie en onderdelen, pechhulp, onderhoud en all risk verzekering. U hoeft verder nergens na om te kijken en alles wordt voor u geregeld. Het beslist vooraf welke lease termijn geschikt is voor u en hoeft geen grote investering vooraf te doen maar kunt wel gebruik maken van splinternieuwe scoomobiel. U weet vooraf waar u aan toe bent door het vaste maandelijks lease termijn. Op de All Risk verzekering zit een eigen risico van 160,- per gebeurtenis. Tijdens het onderhoud en/of reparatie van de scootmobiel ontvangt u altijd een vervangende scootmobiel zodat u mobiel blijft.

 

Hoe gaat het leasen van de scootmobiel Drive ST6D in zijn werk ?

 

U kunt dit telefonisch met ons regelen of bij ons langs komen in de showroom. Wilt u dit graag via de website regelen dan selecteerd u de gewenste lease periode en betaald het eerste maand termijn. Wij sturen u dan een kopie van het lease contract toe en de sepa voor de maandelijkse incasso. Bij aflevering van de scootmobiel zullen wij deze dan tekeken. Ook dient u bij aflevering van de scootmobiel drie maanden borg te voldoen die u na het einde van de lease periode weer retour kijgt bij het in goede orde retouneren van de scootmobiel. Wordt u tijdens de lease periode ziek of komt u te overlijden dan zijn hier speciale afspraken voor in het lease contract opgenomen die het contract per direct zullen beeindigen zodat u of uw family niet onnodig met kosten komt te zitten. 

 

Over de scootmobiel Drive ST6D

 

Alle informatie over deze scootmobiel kunt u vinden op de productpagina van de scootmobiel Drive ST6D. Die vind u via de volgende link : Scootmobiel Drive ST6D

 

Scootmobiel Leasen - Drive ST6D