Geen producten (0)
Geen producten (0)

Scootmobiel Lease - Drive St4D

€ 100,00 (inclusief btw 6%)
Levertijd 1 tot 5 werkdagen
Omschrijving

Scootmobiel Lease - Drive St4D

 

U kunt de scootmobiel Drive St4D leasen voor een periiode van 2,3 of 4 jaar . Het leasen van deze scootmobiel is incl reparatie en onderdelen, All Risk verzekering, pechhulp en onderhoud.  Bij het leasen van deze scootmobiel hoeft u dus nergens naar om te kijken , alles wordt voor u geregeld. Het voordeel van het leasen van een scootmobiel is ook dat u geen grote investering in 1 x hoeft te doen. Bij aanvang van het leasen van deze scootmobiel betaald u eenmalig de borg van 3 lease maan termijnen die aan het einde van het lease termijn verrekend worden. De all Risk verzekering dekt alle grote schade's en heeft een eigen risico van 160,- per  gebeurtenis. 

 

Hoe gaat het leasen van de scootmobiel Drive St4D in zijn werk ?

 

U kunt het leasen van de Drive ST4D scootmobiel telefonisch met ons regelen, of bij ons langs komen in de showroom . Wilt u dit via de website regelen dan selecteerd u het gewenste maand termijn en rekent deze af via Ideal. Wij sturen u dan alvast een kopie van het lease contract en de Sepa voor de maandelijkse incasso van het lease termijn. Bij aflevering van de scootmobiel voldoet u dan de borg van 3 maand termijnen en zullen wij de contracten tekenen. Ook ontvangt u dan van ons alle benodigde papieren en de pas voor de pechhulp door heel Nederland. 

U krijgt standaard jaarlijks onderhoud aan de scootmobiel en krijgt tijdens het onderhoud tijdelijk een vervangende scootmobiel van ons zodat u nooit zonder scootmobiel komt te zitten.

 

Alle informatie over de scootmobiel Drive St4D

 

Alle informatie over de scootmobiel Drive ST4D kunt u vinden op de verkoop pagina van deze scootmobiel. Deze vind u via de volgende link :

SCOOTMOBIEL DRIVE ST4D

 

 

Scootmobiel Lease - Drive St4D