Geen producten (0)
Geen producten (0)

Scootmobiel Trophy 6 Leasen

€ 168,00 (inclusief btw 6%)
Omschrijving

Scootmobiel Trophy 6 de Luxe Leasen

 

De Scootmobiel Trophy 6 nu ook beschikbaar voor het leasen van een periode van 2, 3 of 4 jaar. De Trophy 6 scootmobiel staat al jaren bekend om zijn zeer goede vering, uitstekende wendbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.  Alle product informatie van deze scootmobiel vind via deze link : Scootmobiel Trophy 6

Let op : De Trophy 6 scootmobiel in ons assortiment is de luxe uitvoering incl cruise control, noodstop, gas bediening links en recht, grote all weather banden, en luxe stoel.

 

Scootmobiel Trophy 6 Leasen

 

U kunt deze scootmobiel leasen voor een periode van 2, 3 of 4 jaar . Het leasen van deze scootmobiel is incl ALL Risk verzekering, Pechhulp, onderhoud en reparatie. Zo heeft u tijdens de lease periode nergens geen omkijken naar en regelen wij alles voor u. Bij aflevering of vooraf dient u een borgsom van 3 x de lease termijn te voldoen die u bij afloop van de lease periode weer ontvangt bij het afleveren van de scootmobiel in goede orde.

Ook tijdens het onderhoud of eventuele reparatie ontvangt u altijd een tijdelijk een vervangende scootmobiel. Het leasen van deze scootmobiel doen wij door heel Nederland ex de eilanden. 

Doordat wij de scootmobiel All Risk onderbrengen bent u alleen voor 160,- aansprakelijk per gebeurtenis en hoeft u zich verder geen zorgen te maken dat er grote rekeningen komen na een eventuele reparatie. Zijn er vervangende onderdelen nodig door het geval van slijtage en gebruik ect dan zitten hier natuurlijk geen kosten voor u aan en dit zit allemaal bij de lease prijs in. Ook als de accu's moeten worden vervangen zullen wij hiervoor zorgen.

 

Wilt u graag meer informatie over het leasen van deze scootmobiel Trophy 6 of graag een afspraak maken voor een proefrit aan huis of in onze showroom dan kunt u contact opnemen met 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl

Het maandelijkse lease termijn voor deze Trophy 6 De Luxe is:

4 jaar leasen : 168,00

3 jaar leasen : 185,00

2 jaar leasen : 225,00

De borgsom is 3 x het maandelijkse lease termijn en kan worden voldaan bij aflevering van de scootmobiel.

 

Het Leasen van de Scootmobiel Trophy 6 Meteen Via De Website Regelen

 

Wilt u het leasen van deze scootmobiel meteen via de website regelen ? Dan selecteerd u bij het lease termijn de gewenste duur van de lease periode en rekent deze af via Ideal. Wij nemen dan contact met u op over de levering van deze scootmboiel en sturen u een kopie van het lese contract en de sepa . Deze dient u bij aflevering van de scootmobiel te ondertekenen . Ook de 3 maanden borg kan bij aflevering worden voldaan. Natuurlijk kunt u ook via de mail of telefoon contact met ons opnemen en bij aflevering het eerste maandtermijn en de borg contant of per PIN voldoen.

 

Hoe gaat het als ik plotseling ziek wordt of overlijd ?

 

Wordt u tijdens de lease periode zeer ziek en kunt u de scootmobiel lniet meer gebruiken en wilt u eigenlijk het lease contract opzeggen ? Dan kan dit wij willen u niet onnodig op kosten jagen, echter hebben wij natuurlijk ook te maken met afschrijvingen ect . Hierdoor hebben wij gekozen om bij ziekte u eenmalig 6 maand termijnen in rekening . Overlijd u tijdens de lease periode dan brengen wij nog eenmalig 3 maand termijnen in rekening (de borg) zodat u familie niet voor onvoorziene kosten komt te staan. 

 

Scootmobiel Trophy 6 Leasen